خورش پیچاق قیمه غذای محبوب آذری‌ها!!
جمعه 23 اسفند 1392 ساعت 02:40 ق.ظ | نوشته ‌شده به دست امیر توانا | ( نظرات )

خورش پیچاق قیمه، یک غذای سرشار از انرژی آذری است که در تمام طول سال سرو می‌شود اما در نوروز برای مهمانی‌ها، یک غذای محبوب است.

موادی که به آن‌ها نیاز دارید:
گوشت ریز خرد شده: ۵۰۰ گرم
خلال بادام: ۱۵۰ گرم
پیاز داغ: یک پیمانه (دو تا سه پیاز متوسط)
آب‌غوره: نصف پیمانه
زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران: به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
برای این خورش آذری بهتر است گوشت‌ها را یا خیلی ریز کنید و یا آن‌ها را به صورت رشته رشته خرد کنید. گوشت را با روغن تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی را هم به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

خلال بادام، فلفل و زردچوبه را هم به گوشت اضافه کنید. سه تا چهار لیوان آب جوش به این مواد اضافه کنید و روی شعله کم صبر کنید تا گوشت مقداری نرم و پخته شود.

وقتی گوشت‌ها نرم شد یعنی حدود یک ساعت بعد، پیاز داغ و آب‌غوره را به مواد اضافه کنید. یک ساعت بعد نوبت اضافه کردن نمک و زعفران رسیده است. زعفران را در یک چهارم لیوان آب جوش حل کنید و به خورش اضافه کنید. منتظر بمانید تا خورش جا بیوفتد.

۱۰ دقیقه پیش از صرف این خورش، آن را به ماهی‌تابه منتقل کنید. با قاشق جاهای مختلف خورش جا باز کنید و زرده‌های تخم مرغ  را به صورت درسته درون آن قرار دهید. در ظرف را ببندید تا تخم‌مرغ‌ها پخته شود. غذای شما آماده است.

نکته‌های سرآشپز:
-    بهتر است فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید تا هم خورش مجلسی‌تر شود و هم بوی سفیده تخم‌مرغ نگیرد.

-    رنگ اصلی این خورش را زعفران ایجاد می‌کنید پس از اضافه کردن رب‌گوجه بیشتر خودداری کنید. این خورش باید به رنگ زرد مایل به قهوه‌ای باشد.


مرتبط با:


می توانید دیدگاه خود را بنویسید
viagra generico farmacia italia شنبه 18 خرداد 1398 02:53 ق.ظ

Hi mates, how is everything, and what you desire to say on the topic of this piece of writing, in my view its genuinely awesome for me.
what was viagra originally used for شنبه 18 خرداد 1398 02:29 ق.ظ

It's in reality a nice and useful piece of information. I'm glad that you just shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.
Robert یکشنبه 25 فروردین 1398 01:26 ب.ظ
Usually I don't learn article on blogs, but I would like to say that this write-up very compelled
me to check out and do it! Your writing taste has been surprised me.
Thanks, very nice article.
What causes the heels of your feet to burn? دوشنبه 16 مرداد 1396 06:20 ق.ظ
Please let me know if you're looking for a article writer for your weblog.
You have some really great articles and I think I would be
a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write some content for your
blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email
if interested. Kudos!
BHW جمعه 1 اردیبهشت 1396 04:29 ق.ظ
Greetings from California! I'm bored to tears at work so
I decided to browse your website on my iphone during lunch break.

I really like the information you provide here and
can't wait to take a look when I get home. I'm shocked at how
quick your blog loaded on my mobile .. I'm not even using WIFI, just 3G ..
Anyways, great site!
manicure یکشنبه 20 فروردین 1396 05:34 ب.ظ
Thanks , I've recently been looking for info about this subject for a long
time and yours is the best I have discovered till now.
But, what concerning the conclusion? Are you sure in regards
to the supply?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
 
نویسندگان
دیگر موارد
تعداد مطالب :
تعداد نویسندگان :
آخرین بروز رسانی :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
بازدید کل :
آخرین بازدید :

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو